Wij leveren maatwerk. Vraag geheel vrijblijvend een passende offerte aan.

T 035-526 48 56 of M 06-45 300 298

  • Slider 1
  • Slider 2
  • Slider 3

Lunch

Onze lunches zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Altijd bereid met de meeste verse ingrediënten en een flinke dosis passie. De broodjes worden dagvers geleverd door de lokale bakker. Onderstaand hebben wij een aantal suggesties voor u weergegeven. Het is uiteraard altijd mogelijk om andere ideeën te overleggen. Er zijn namelijk ook uitgebreide mogelijkheden voor mensen die een speciaal dieet volgen of vegetarisch zijn.

Onze lunches zijn uitstekend te combineren met bijvoorbeeld een soepshooter en een salade. Of wat dacht u van een heerlijke huisgemaakte smoothie? We stellen graag uw complete lunch met u samen!

Lees meer

Buffet

Onze buffetten zijn verkrijgbaar in diverse varianten. Altijd bereid met de meest verse ingrediënten en een flinke dosis passie.

Lees meer

Diner

Onze diners zijn verkrijgbaar in diverse varianten. Ook voor aanvullende diensten kunt u bij FLORIS Catering & Traiteur terecht. Zoals het verzorgen van het servies, glaswerk of personeel.

Lees meer

High Tea

Wij verzorgen ook complete High Tea’s op locatie.. De high tea bestaat uit 3 gangen van voedzame, hartige gerechtjes en zoete lekkernijen geserveerd met verschillende theesoorten en vruchtendranken. Een ware verwennerij!

Lees meer

Bites

Bites zijn kleine happen die gemakkelijk staand te eten zijn. Ideaal voor bijvoorbeeld een feest waar niet aan tafel gezeten kan worden.

Lees meer

BBQ

Samen met de zon komen ook de barbecues weer tevoorschijn. FLORIS Catering & Traiteur verzorgt het allemaal voor u.

Lees meer

Snacks

Bij Floris Catering & Traiteur hebben we verschillende mogelijkheden in snacks voor bijvoorbeeld een verjaardag, jubileum, borrel of andere gelegenheid.

Lees meer

Soepshooters

Smaakvolle soepen geserveerd in een shooter-glas zodat men de soep zonder lepel kan nuttigen.

Lees meer