Wij leveren maatwerk. Vraag geheel vrijblijvend een passende offerte aan.

T 035-526 48 56 of M 06-45 300 298

Copyright

De auteursrechten van alle tekst- en beeldmateriaal in deze website berusten bij FLORIS Catering & Traiteur, tenzij anders vermeld bij het betreffende tekst- en of beeldmateriaal. Gehele of gedeeltelijke overname, in welke vorm dan ook, is alleen toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van FLORIS Catering & Traiteur. Voor niet-commerciële educatieve toepassingen is bronvermelding verplicht.

Lees meer

Referenties

Steeds meer mensen kiezen voor de efficiënte en persoonlijke aanpak van FLORIS Catering. Of het nu een particuliere of zakelijke gelegenheid is. Alle oplossingen die bij onze klanten geleverd zijn hebben één ding gemeen: ze zijn bedacht en toegepast op de persoonlijke wensen van onze klant. Dat is precies de reden waarom klanten voor ons kiezen. Onderstaand een greep uit de referenties die wij kregen van onze opdrachtgevers.

Lees meer

Over FLORIS Catering & Traiteur

FLORIS Catering & Traiteur is een full-service cateringbedrijf en levert maatwerk van A tot Z. Wij werken met graag met lokale en eerlijke producten, veelal biologisch. Hier kunnen onze chef's volledig hun passie en creativiteit in kwijt. Van mooie happen tot aan bijvoorbeeld grote thema buffetten en walking dinners. Alles met veel liefde bereid zodat u en uw gasten een verrukkelijke smaaksensatie zullen ervaren en hier nog lang over na zullen praten. Neem geheel vrijblijvend contact op om de mogelijkheden met ons te bespreken.

Lees meer

Foto's

Om u een indruk te geven van alle mogelijkheden die FLORIS Catering & Traiteur biedt, maken wij regelmatig foto's van de events waar wij aan mee werken.

Lees meer

Privacyverklaring

Persoonsgegevens die via deze site worden verzameld voor mailinglist, enquetes, etc., gebruikt FLORIS Catering & Traiteur alleen voor het doel waarmee u ze hebt achtergelaten. Daarmee voldoet FLORIS Catering & Traiteur aan de privacywetgeving. We maken op de site gebruik van reCAPTCHA v2 van Google en hierbij geldt het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden van Google. reCAPTCHA wordt alleen gebruikt om spam en misbruik op onze site te bestrijden.

Lees meer

Foodbook

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij FLORIS Catering & Traiteur? Download dan ons Foodbook.

Lees meer

Contact

FLORIS Catering & Traiteur
Energieweg 8  -  1271 ED Huizen

T 035-526 48 56 - M 06-45 300 298 - E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Kvk 71781455 - BTW NL170307785B02

Lees meer

Disclaimer

Deze website heeft een informatief karakter. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. FLORIS Catering & Traiteur streeft ernaar, correcte en actuele informatie te bieden op deze website. FLORIS Catering & Traiteur kan echter niet de garantie bieden dat de informatie altijd compleet, foutloos en actueel is. FLORIS Catering & Traiteur sluit iedere aansprakelijkheid uit voor alle directe en indirecte schade, voortvloeiend uit, of verband houdend met het gebruik van deze website. FLORIS Catering & Traiteur draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van bijdragen in het forum en voor de inhoud van websites waarnaar wordt gelinkt.

Lees meer